نمایندگی تعمیر لپ تاپ ایسر

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

نکات مهم برای خرید لپ تاپ گیمینگ

چه برای اجرای نرم افزارهای سنگین و گرافیکی، چه برای اجرای بازی ها، کامپیوترها همیشه قدرتمندتر از لپ تاپ ها بوده اند و هستند؛ چراکه محدودیت فضایی برای طراحی و تولید قطعات کامپیوتر وجود ندارد و تولیدکنندگان مجبور نیستند، مانند لپ تاپ همه قطعات را به صورت فشرده در این سیستم طراحی کنند؛ منتهی تنها ویژگی که موجب می شود کاربران خرید لپ تاپ به کامپیوتر را ترجیح بدهند، قابل حمل بودن آن است؛

راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ

اما اگر بخواهیم از نظر قدرت سخت افزاری به این دو سیستم نگاه کنیم، کامپیوتر هم کارت گرافیک قدرتمندتری دارد و هم پردازنده قدرتمندتری. اگر شما هم به دنبال خرید لپ تاپ گیمینگ هستید تا راحت بتوانید این سیستم را به این طرف و آن طرف ببرید، باید به یکسری نکات در زمینه خرید لپ تاپ گیمینگ توجه داشته باشید؛ به همین دلیل توصیه می کنیم ادامه این مطلب را که در زمینه راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ است، از دست ندهید.

صفحه نمایش لپ تاپ گیمینگ

مهم ترین معیار لپ تاپ گیمینگ که قرار است در راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ به آن بپردازیم، صفحه نمایش است. اکثر لپ تاپ های گیمینگ مجهز به صفحه نمایش Full HD و 4K هستند؛ که مطمئنا لپ تاپی با صفحه نمایش 4K برای اجرای بازی های گرافیکی فوق سنگین بهترین گزینه نسبت به لپ تاپی با صفحه نمایش Full HD است؛ البته به همان میزان که رزولوشن صفحه نمایش در لپ تاپ گیمینگ از اهمیت ویژه ای برخوردار است، رفرش ریت آن نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد؛ چراکه تاثیر مستقیمی در نرخ فریم دارد. نرخ فریم بالا نیز به صفحه نمایشی با رفرش ریت بالا نیاز دارد تا خودش را نشان دهد. برای مثال اگر نمایشگر لپ تاپ شما دارای رفرش ریت 60 هرتز باشد اما نرخ فریم آن 120 فریم بر ثانیه باشد، عملا نمی توانید نیمی از فریم ها را مشاهده کنید.

این مطلب را از دست ندهید   هارد دیسک Acer Spin 5 N17W2 

حالا که با اهمیت رزولوشن صفحه نمایش لپ تاپ گیمینگ، نرخ فریم و رفرش ریت آن آشنا شدید، نوبت این است که به نکات دیگری مانند: زاویه دید و کیفیت رنگ ها در این زمینه نیز توجه کنید؛ چراکه زاویه دید در اجرای بازی های مختلف و تماشای آن ها بر روی نمایشگر لپ تاپ از اهمیت زیادی برخوردار است. اگر به دنبال لپ تاپ گیمینگی می گردید که زاویه دید بالایی داشته باشد، باید بدانید که نمی توانید چنین ویژگی را در لپ تاپ های گیمینگ اقتصادی پیدا کنید و باید به دنبال لپ تاپ گران قیمت گیمینگ باشید؛ چراکه بدیهی است هر چه قیمت لپ تاپ بیشتر باشد از صفحه نمایشی با زاویه دید بهتر برخوردار خواهد بود. علاوه بر این باید به کیفیت رنگ های صفحه نمایش لپ تاپ هنگام خرید آن نیز توجه داشته باشد؛ چراکه کیفیت رنگ ها بخش مهمی از کیفیت تصویر را تشکیل می دهند.

بهترین کارت گرافیک برای گیمرها

علاوه بر صفحه نمایش، کارت گرافیک یکی از مهم ترین قطعات سخت افزاری در لپ تاپ های گیمینگ به حساب می آید؛ که در ادامه راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ قرار است به آن بپردازیم. نکته بسیار مهمی که در این زمینه وجود دارد این است که کارت گرافیک لپ تاپ مانند کارت گرافیک کامپیوتر نیست؛ چراکه در لپ تاپ به دلیل محدودیت فضایی که وجود دارد، تمامی قطعات از جمله کارت گرافیک به صورت فشرده شده تعبیه شده اند؛ حتی چندین و چند سال است که شرکت های تولید کننده قطعات کامپیوتر به مینیمایز کردن قطعات تولیدی برای لپ تاپ روی آورده اند؛ به گونه ای که به جای طراحی کارت گرافیک، چیپ گرافیک طراحی کرده و آن را بر روی مین برد یا بهتر است بگوییم برد اصلی لپ تاپ لحیم می کنند.

این مطلب را از دست ندهید   افزایش سرعت ویندوز 10

نتیجه ای که از این داستان مینیمایز کردن کارت گرافیک و تبدیل آن به چیپ گرافیک می گیریم این است که چیپ گرافیک به اندازه کارت گرافیکی که در کامپیوتر استفاده می شود، قدرت ندارد؛ با این وجود اگر تصمیم دارید یک لپ تاپ گیمینگ خریداری کنید باید به دنبال لپ تاپی باشید که قدرت کارت گرافیک آن بالا باشد. اما نکته دیگری که باید در این زمینه به آن توجه کنید، کلاک کارت گرافیک است که بر روی نرخ فریم ارائه شده تاثیر زیادی دارد. بنابراین اگر دوست دارید لپ تاپ شما نرخ فریم بالایی داشته باشد و تمامی فریم های بازی را پوشش دهد همانطور که اشاره کردیم هم باید به صفحه نمایش آن دقت کنید و هم به سرعت کلاک کارت گرافیک آن.

پردازنده مناسب برای لپ تاپ گیمینگ

در این بخش از راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ نوبت می رسد به پردازنده که اهمیت آن کمتر از صفحه نمایش و کارت گرافیک لپ تاپ نیست. دو شرکت اینتل و AMD سال هاست که در زمینه طراحی و تولید پردازنده کامپیوتر و لپ تاپ کاربران را همراهی می کنند؛ منتهی همان تفاوتی که در خصوص کارت گرافیک کامپیوتر با لپ تاپ وجود دارد، در این زمینه نیز وجود دارد. در کامپیوترهای گیمینگ، تعداد زیادی فن و سیستم کولینگ را مشاهده می کنید که بر روی پردازنده نصب شده است. اما این داستان ها در لپ تاپ وجود ندارد، چراکه لپ تاپ های گیمینگ دارای دو فن و چندین لوله حرارتی اندک هستند که باید تمامی اجزا لپ تاپ را خنک نگه دارند؛ البته برخی از لپ تاپ های گیمینگ خیلی حرفه ای دارای چهار فن و 11 لوله حرارتی هستند اما باز هم به پای کامپیوترهای گیمینگ نمی رسند.

این مطلب را از دست ندهید   باتری Acer Aspire 5253

سیستم کولینگ بر روی دمای پردازنده و فرکانس کاری آن تاثیر مستقیمی دارد ولی در لپ تاپ که خبری از سیستم کولینگ نیست چه باید کرد؟ جواب این سوال در تنظیم ولتاژ پردازنده است؛ درواقع مهم ترین تفاوتی که پردازنده لپ تاپ با کامپیوتر دارد در ولتاژ آن است؛ به گونه ای که در لپ تاپ ها ولتاژ پردازنده پایین تر است و همین مسئله موجب می شود که پردازنده گرمای زیادی از خود تولید نکند. با این وجود اگر هنگام خرید، لپ تاپ های گیمینگی را مشاهده کردید که نوید پردازنده ای با ولتاژ بالا را می دادند باید سیستم کولینگ آن را نیز بررسی کنید و مطمئن شوید که از سیستم خنک کننده قدرتمندی برخوردار هستند یا خیر.

0/5 (0 نقد و بررسی)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + چهار =